onsdag 7 december 2011

Ett litet livstecken

Här blir inte många barn gjorda. Men det blir bättre. "Det kommer mera", som Arne Hegerfors och Claes Åkesson en gång brukade sjunga om lördagarna. Om en inte allt för avlägsen framtid kommer det bland annat en liten årssummering.

Tills vidare tittar vi på trailern till This Is England '88.

4 kommentarer:

Joakim sa...

Är klar med Breaking Bad nu så tror jag klipper 86 och sen 88 innan jag börjar på en längre serie igen. 86 är det första efter filmen?

Filip sa...

Jepp, 86 är den första efter filmen. Riktigt bra serie med grym musik. Ska försöka ta tag i Breaking Bad, men det är ändå en viss ansträngning att sätta sig in i en ny serie om man vill ge den en ärlig chans.

Snart kommer väl årets säsong av Road to Winter Classic? Ska bli kul att se Rangers, som är mitt lag i NHL.

Joakim sa...

Tror det börjar i morgon i USA, så på torsdag kan du nog hitta torrents/streams. Är det Rangers mot Philly? Kul att det går bra för Rangers nu igen. Mike Richter klass på Lunkan i målet. Själv är jag Red Wings-fan sen Lidströms intåg i ligan 1991.

Saint Etienne listan är grym. Tog mig tid att sätta ihop allt i en Spotify-lista om du är intresserad.

Filip sa...

Yes, Rangers mot Philly - ett riktigt hatmöte. Haha, Richter, den gamle idolen... Fint att se hans namn nämnas här. Red Wings tillhör ju också Original Six, vilket gör att man inte kan ogilla dem.

Grymt, har dock hela låtlistan i iTunes förvar. Envist föredrar jag fortfarande att lyssna på det viset...