tisdag 30 mars 2010

New York City Serenade


New York är en väldigt fin musikstad. Imorgon åker jag dit och med mig i lurarna har jag bland annat en gedigen The Big Apple-playlist. Är du intresserad av vad den kan tänkas innehålla föreslår jag att du klickar på Spotify-länken nedanför och lamslås av hur mycket härlig musik staden har för vana att spotta ur sig.

Vi säger så.

Playlist: New York

3 kommentarer:

Axelsson sa...

Har sitter jag pa hostel i barcelona och hittar kanske valrdens mest intressanta amne for en artikel. Du kommer alska den:

http://www.guardian.co.uk/media/organgrinder/2010/mar/30/season-five-episode-seven-the-wire-v-the-sopranos

Boggen sa...

Wow! En nästan komplett NYC-lista. Letade efter "Across the 110th street" och hittade den, letade efter "The only livingboy in New York" och hittade den osv. Saknade en låt, "New York City" med The Cult, men den kanske inte faller på läppen? Ha´t så kul, vill också dit!

Filip sa...

Yxan: Herregud, vilken monsterartikel! Måste läsa hela när jag har tid. Ämnet och allting lovar ju onekligen gott. Barca? Då kan jag rekommendera ett besök på vårt gamla hotell, Hotel Barbarossa. Fråga bara efter "Puta Square" så är du där.

Boggen:
Kul att höra! The Cult är jag inte inlyssnad på. Äger bara två låtar, She Sells Sanctuary och Wild Flower, och att döma bandet efter de två vore orättvist.